Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

«Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται Τζόρτζεβιτς ή Γκαλέτι» δήλωσε ο «Τζόλε»

«Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται Τζόρτζεβιτς ή Γκαλέτι» δήλωσε ο «Τζόλε»
ΦΩΤΟ Intime

Την πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και ότι Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να περιμένει να βρει παίκτες όπως ο ίδιος ή ο Γκαλέτι εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα ”Φως”, ο θρυλικός αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε με αφορμή τα 13 χρόνια που αποχώρησε από τους ερυθρόλευκους και αναφέρθηκε στις στιγμές που έζησε στην ομάδα, ξεχωρίζοντας τα εφτά συνεχόμενα πρωταθλήματα και την επιστροφή στο Καραϊσκάκη.

Οι δηλώσεις του Τζόρτζεβιτς

«Ήταν μια ολόκληρη ζωή, γεμάτη χαρές, λύπες, αναμνήσεις. Τα πάντα όμως έχουν ένα τέλος. Ακόμη και τώρα δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσω μια στιγμή από τις τόσες που έζησα στον Ολυμπιακό. Ίσως τα επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, η επιστροφή στο Καραϊσκάκη, το νταμπλ, οι προσωπικές διακρίσεις…».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος έβλεπε ότι έδινα τα πάντα στο γήπεδο. Ζήσαμε πολύ καλές στιγμές με τους φιλάθλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα βοηθούσε την ομάδα. Είναι μεγάλη δύναμη. Να έχουν λίγη υπομονή παραπάνω. Ο Ολυμπιακός χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και δημιουργεί προσδοκίες».

 Για τις ηγετικές του ικανότητες: «Αν ήμουν ηγέτης θα το πουν οι άλλοι. Ο ρόλος μου ήταν να παίρνω πρωτοβουλίες. Να μην κρύβομαι μέσα στο παιχνίδι. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ιδιαίτερα στα δύσκολα. Αυτό πρέπει να κάνει ένας αρχηγός. Να ενώνει ανθρώπους και να λύνει προβλήματα. Δεν ξέρω αν αδίκησα κάποιους, αλλά εδώ δημιουργούνται εντάσεις σε ένα σπίτι, είναι δυνατό να μην συμβούν στα αποδυτήρια;».

Για τον αν λείπουν οι κλασσικοί εξτρέμ: «Έχει αλλάξει πολύ το ποδόσφαιρο με το πώς παίζαμε εμείς, έχουν απομείνει ελάχιστοι κλασικοί εξτρέμ. Άρα ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να περιμένει να βρει Τζόρτζεβιτς ή Γκαλέτι. Μια χαρά τα καταφέρνει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις