Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

«Ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Νικολάς Βαλεντίνι» γράφουν στην Αργεντινή

«Ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπόκα Τζούνιορς για τον Νικολάς Βαλεντίνι» γράφουν στην Αργεντινή
ΑΠΕ

Ο Ολυμπιακός κάνει κινήσεις, για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή και σύμφωνα με ρεπόρτερ από την Αργεντινή, το.. προσπαθεί για την απόκτηση του Νικολάς Βαλεντίνι της Μπόκα Τζούνιορς.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Σέζαρ Λουίς Μέρλο αναφέρει στο “τιτίβισμά” του πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Νίκολας Βαλεντίνι!

Η ομάδα του Πειραιά φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον σύλλογο της Αργεντινής για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή η οποία απορρίφθηκε, ωστόσο -όπως τονίζεται- αναμένεται να επανέλθει με νέα αυξημένη πρόταση!

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς από την αρχή της καριέρας του, αφού αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της.

Τον Ιανουάριο του 2022 δόθηκε δανεικός στην Αλδοσίβι για μια σεζόν καταγράφοντας 39 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ επέστρεψε στο «Μπομπονέρα» τον Γενάρη του 2023. Με την Μπόκα μετρά πλέον 38 συμμετοχές έχοντας πετύχει ένα γκολ, ενώ να σημειωθεί ότι είναι και δυο φορές διεθνής με την Κ23 της Αργεντινής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις