Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός εξετάζει παίκτη από το MLS

Ο Ολυμπιακός εξετάζει παίκτη από το MLS
youtube

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού εμφανίζεται να βρίσκεται ο Ντιχουάν Τζόουνς, που αγωνίζεται στα άκρα, τόσο ως μπακ, όσο και ως εξτρέμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Κόκκινου Πρωταθλητή» ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Ντιχουάν Τζόουνς. Ο 24χρονος Αμερικανός αγωνίζεται στα άκρα, τόσο ως μπακ, όσο και ως εξτρέμ και έχει συμβόλαιο με τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιοον μέχρι το 2023.

Ο Τζόουνς αγωνίζεται στο MLS και έχει συμβόλαιο με τη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιοον. Τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα του, έχοντας 15 ματς ως βασικός και καταγράφοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ. ΄χει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων κυρίως από τη Γερμανία και το Βέλγιο.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει τη συγκεκριμένη περίπτωση παίκτη, που όμως έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Πιάνει θέση ξένου και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καλύψει τον επιτρεπόμενο αριθμό με τους Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Κουντέ, Σισέ και Ουσεϊνού Μπα (θα πρέπει να υπάρξει σχετική πώληση, για να γίνει πιο… ζεστό το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Τζόουνς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις