Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μανωλά, περιμένει για Σεμέδο και «ψάχνεται» για μπακ

Ο Ολυμπιακός επιμένει για Μανωλά, περιμένει για Σεμέδο και «ψάχνεται» για μπακ
ΦΩΤΟ Reuters

Συνεχίζεται το «πόκερ» μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά, με την οικονομική διαφορά να παραμένει, ενώ η υπόθεση συνδέεται άμεσα και με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Δύο ονόματα στα υπόψιν για τα άκρα της άμυνας.

Η διαφορά των 5 εκατ. ευρώ παραμένει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νάπολι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν μέχρι τα, αλλά οι «παρτενοπέι» ζητούν 15 για τον Κώστα Μανωλά. Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στην επιθυμία του παίκτη να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά και στις πιέσεις που ασκεί ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, αλλά δύσκολα θα υπάρξει άμεσα λύση στο ζήτημα, καθώς η Νάπολι είχε πληρώσει 35 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη από την Ρόμα και θεωρεί ό,τι ήδη έχει ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις της.

Από εκεί και πέρα ενδεχόμενη έλευση του 30χρονου στόπερ στον Ολυμπιακό θα σήμαινε πως πρέπει να πωληθεί άμεσα ο Ρούμπεν Σεμέδο, καθώς δύο τόσο «βαριά» συμβόλαιο αποτελούν μεγάλη πολυτέλεια. Η Μπενφίκα είναι η ομάδα που δείχνει πιο «ζεστή» για τον Πορτογάλο στόπερ και αν απόψε (24/8) πάρει την πρόκριση στους ομίλου τους Champions League κόντρα στην Αϊντχόφεν, δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κρούση στους Πειραιώτες για τον παίκτη.

Εν μέσω των παραπάνω συνεχίζεται και η αναζήτηση για δεξία και αριστερό μπακ. Ο 25χρονος Γκιλέν Κόναν από την Ακτή Ελεφαντοστού, που αγωνίζεται στη Ρεμς, είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ενώ σύμφωνα με την «Live Sport» υπάρχουν σκέψεις για τον Ζαϊντού. Ο 24χρονος διεθνής Νιγηριανός μπακ έχει χάσει την θέση του στην Πόρτο, ενώ αποτελεί επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς από όταν αγωνιζόταν στην Σάντα Κλάρα, αλλά οι «δράκοι» είχαν υπερισχύσει των «ερυθρόλευκων» στην μετεγγραφική «μάχη» για τον παίκτη πέρυσι το καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις