Τετάρτη, 8 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για Λουντογκόρετς όσο οι «μνηστήρες» για Καμαρά και Σισέ επιμένουν

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για Λουντογκόρετς όσο οι «μνηστήρες» για Καμαρά και Σισέ επιμένουν
ΦΩΤΟ Intime

Το μυαλό στη ρεβάνς με την Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League την Τρίτη (10/8) έχουν στον Ολυμπιακό αλλά τα μετεγγραφικά «τρέχουν» με τους Πάπε Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά να είναι στο προσκήνιο.

«Η ενίσχυση θα έρθει μετά την πρόκριση» λένε στον Ολυμπιακός, καθώς αύριο βράδυ στην Βουλγαρία παίζουν τον πρώτο «τελικό» της σεζόν κόντρα στη Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Champions League και ενδεχόμενη πρόκριση αλλάζει προς τα… πάνω τα οικονομικά δεδομένα των κινήσεων που θα γίνουν. Την ίδια στιγμή πάντως υπάρχουν «μνηστήρες» που επιμένουν να «ενοχλούν» για τους Σισέ και Καμαρά, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε και αοχωρήσει το επόμενο διάστημα, με το αζημίωτο φυσικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (9/8) ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει δώσει το «ΟΚ» για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τη Νάπολι, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν πέφτουν κάτω από τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ οι «παρτενοπέι» ισχυρίζονται πως δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα.

Ταυτόχρονα η Σεντ Ετιέν θέλει ξανά δανεικό τον Σισέ, ενώ και η Τρουά έχει κάνει τη δική τους πρόταση, η οποία φέρεται πως είναι στα 8 εκατ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις