Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός έχει… ψηλά τον Γκραντέλ! Σε καλό σημείο του Ονιεκούρου

Ο Ολυμπιακός έχει… ψηλά τον Γκραντέλ! Σε καλό σημείο του Ονιεκούρου
ΑΠΕ

Η περίπτωση του Ιβοριανού εξτρέμ, Μαξ Γκραντέλ, εμφανίζεται να βρίσκεται ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Προχωρημένες εμφανίζονται να είναι οι διαπραγματεύσεις των “ερυθρόλευκων” για τον Χένρι Ονιεκούρου.

Μια από τις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός τσεκάρει για τα εξτρέμ φαίνεται πως είναι ο Μαξ Γκραντέλ (ΦΩΤΟ). Σύμφωνα με τη “Live Sport” -που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες από τη Γαλλία- ο Ιβοριανός εξτρέμ βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών και μάλιστα ο ίδιος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο υποβιβασμός της Τουλούζ φαίνεται πως θα βοηθήσει τον Αφρικανό ακραίο να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα (το συμβόλαιο του λήγει το 2021) και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός -σύμφωνα την εφημερίδα «ΦΩΣ»- βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μονακό για την απόκτηση του Χένρι Ονιεκούρου

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι ο Ονιεκούρου έχει τα χαρακτηριστικά του Ντάνιελ Ποντένσε και φέρεται να είναι ο εκλεκτός για το δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά συζητά μόνο το δανεισμό του από τους Μονεγάσκους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις