Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός καταθέτει συμμετοχή στην Basket League και η ΕΟΚ «κρίνει» την άνοδό του

Ο Ολυμπιακός καταθέτει συμμετοχή στην Basket League και η ΕΟΚ «κρίνει» την άνοδό του
ΦΩΤΟ Intime

Φάκελο συμμετοχής στη Basket League θα καταθέσει ο Ολυμπιακός -όπου σήμερα (12/7) συμμετείχε ως παρατηρητής στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ- για την επόμενη σεζόν και ανάλογα με τις εξελίξεις στην ΕΟΚ θα αποφασίσει για την συμμετοχή του.

Δύο χρόνια μετά την τελευταία παρουσία, ο Ολυμπιακός συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη του ΕΣΑΚΕ ως παρατηρητής, με τον Γενικό Διευθυντή και διευθυντή Marketing, Νίκο Λεπενιώτη να εκπροσωπεί την ομάδα του Πειραιά. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο Απόλλων Πάτρας ως η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδό της από την Α2.

Ο Ολυμπιακός θα καταθέσει κανονικά τον φάκελο συμμετοχής του και ανάλογα με τις εξελίξεις στην ΕΟΚ θα αποφασίσει για την άνοδό του. Από εκεί και πέρα στην συνεδρίαση υπήρξε συζήτηση περί κανονισμών και ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, με τις αποφάσεις να οριστικοποιούνται και να ανακοινώνονται την 21η Ιουλίου, σε νέα Γενική Συνέλευση του συνδέσμου.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Στην σημερινή (12/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τα μέλη έδωσαν συγχαρητήρια και καλωσόρισαν τις ομάδες των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού οι οποίες ανήλθαν από την Α2 και τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Αθανασίου, Λεπενιώτη, που παρέστησαν ως παρατηρητές. Στην συνεδρίαση έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί προτάσεων για τροποποιήσεις στους Κανονισμούς και στην Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και για την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης εν όψει της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Ιουλίου, που θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις