Site icon NewsIT
09:48 Δευτέρα 24 Αυγούστου 2026

«Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έντσον Άλβαρες» σύμφωνα με Αργεντινό ρεπόρτερ

Νέο μετεγγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό, με τον αρχηγό της εθνικής Μεξικό

Ο Άλβαρες

Ο Άλβαρες με τη φανέλα του Μεξικό / Reuters

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μετεγγραφική του ενίσχυση και φαίνεται ότι έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση και του Έντσον Άλβαρες της Γουέστ Χαμ, με πρόταση άνω των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρεπόρτερ της Super Deportivo, Λουίς Μερλό, ο Ολυμπιακός έχει μπει… σφήνα στη μετεγγραφή του Έντσον Άλβαρες από τη Γουέστ Χαμ στη Ρασίνγκ Σανταντέρ και είναι πλέον το φαβορί για να πάρει τον αρχηγό της εθνικής Μεξικό.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος, που αγωνίζεται και ως στόπερ, αναμένεται να αποχωρήσει από τα “σφυριά” στην Αγγλία και ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους, για να τον κάνει δικό του.

Ο Άλβαρες αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version