Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το ανανεωμένο VIP Lounge στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το ανανεωμένο VIP Lounge στο ΣΕΦ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Λίγο πριν το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή Euroleague κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο VIP Lounge του ΣΕΦ.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία ολική ανανέωση στο Lounge για τους VIP κατόχους διαρκείας και δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στα social media της ομάδας, ανακοινώνοντας το γεγονός.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» σε υψηλό επίπεδο μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους φιλάθλους του!

Από τη φετινή σεζόν (2023-24) και πιο συγκεκριμένα από την αυριανή (13/10, 21.15) αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, οι VIP κάτοχοι διαρκείας (VIP, Premium VIP, Court Seats, Base Line Seats και Bench Seats) θα έχουν πρόσβαση στο ανανεωμένο Lounge!

Οι συγκεκριμένοι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία πριν το τζάμπολ, στο ημίχρονο, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης να απολαύσουν δωρεάν μπύρα από τον χορηγό της ομάδας μας, AMSTEL, snacks της Alfa Ζύμης, επίσης νέου χορηγού μας, καθώς και να επιλέξουν αναψυκτικά, ποτά και τα αγαπημένα τους εδέσματα από το πλούσιο μενού του VIP bar!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως μετά το τέλος των αγώνων θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και events, καθώς το Lounge θα επισκέπτονται και μέλη της ομάδας μας!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις