Site icon NewsIT
10:13 Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026

Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για Μασσαλία – Χωρίς Λιόν Μπέιλι οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση του Europa League

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Μαρσέιγ

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Γιαγκελόνια στο “Καραϊσκάκης”, στην πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League και τώρα έχει μπροστά του το ματς στην έδρα της Μαρσέιγ (15.10.2026, 22:00. Newsit.gr).

Με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την επικράτησή τους επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Super League, ο Ολυμπιακός “πέταξε” το πρωί της Τετάρτης (14.10.2026) για Μασσαλία. λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση για τον γαλλικό Νότο, έγινε γνωστή η αποστολή των “ερυθρολεύκων”, με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να αφήνει εκτός τον Λέον Μπέιλι, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει κάποιες ενοχλήσεις που είχε.

Αντιθέτως, ανάμεσα στους… εκλεκτούς του Ισπανού τεχνικού είναι τόσο ο Χρήστος Φίλης όπως και ο Κώστας Φορτούνης που εξέτισε την τιμωρία του και υπολογίζεται κανονικά.

Την 22μελή αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζουν οι: Ορτέγκα, Στουρνάρας, Γεωργακόπουλος, Σάλιακας, Σμαϊλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Ζέλσον, Πουέρτα, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Φίλης, Γιάρεμτσουκ, Ζότα και Γκονζάλες.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version