Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Ντόρον Λάιντνερ στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Ντόρον Λάιντνερ. Ο Ισραηλινός αριστερός μπακ είχε αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους» το 2022 απο την Χάποελ Τελ Αβίβ έναντι του ποσού των 2 εκατομμυριων ευρώ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού όμως στάθηκε άτυχος, καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς και πλέον στα 24 του, επιστρέφει στην Χάποελ Τελ Αβίβ, η οποία πλήρωσε ένα ποσό 300 χιλ. ευρώ για την αγορά του.

Ο Λάιντνερ έπαιξε 11 ματς με τη Β ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ έχει περάσει και από Αούστρια Βιέννης και Ζυρίχη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα