Πέμπτη, 30 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να αποσύρει τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη και ανακοίνωσε το γεγονός με ένα ξεχωριστό video, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον θρύλο της ομάδας του Πειραιά.

Ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου Πρίντεζη, η ΚΑΕ Ολυμπιακός του έστειλε πρόσκληση για μία ειδική εκδήλωση προς τιμήν του, κατά τη διάρκειά της οποίας θα γίνει και η απόσυρση της φανέλας του στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Life’s most precious moments are the ones engraved in our memories.” («Οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι εκείνες που χαράσσονται στην μνήμη μας»).

Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη, με το οποίο «χάρισε» το δεύτερο Ευρωπαϊκό στον Θρύλο και τον επανάφερε -μετά από χρόνια- στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, ο «Πρι» είναι πολλά περισσότερα από μία στιγμή…

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει με μια ξεχωριστή γιορτή, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο αρχηγό, τον γνήσιο Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη, αναρτώντας στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα τη φανέλα με το Νο15.

Μείνετε συντονισμένοι…

Ο Πρίντεζης έκλεισε σήμερα 22 Φεβρουαρίου 2024, τα 39 του χρόνια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις