Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Καμπράλ

Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Καμπράλ

Σύμφωνα με τη Record, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Ζοβάνε Καμπράλ και έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στη Σπόρτινγκ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τα άκρα του και τσεκάρει την περίπτωση του αριστερού εξτρέμ της Σπόρτινγκ, Ζοβάνε Καμπράλ.

Σύμφωνα με τη Record, μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει ήδη πρόταση δανεισμού του 24χρονου άσου, ο οποίος είχε “παίξει” δυνατά στη μεταγραφική λίστα του συλλόγου και το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 24χρονος διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι ξεκίνησε την καριέρα του στη Ναγκάρ και σε ηλικία μόλις 16 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ.

Από την πορτογαλική ομάδα μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ. Αγωνίστηκε και στη Λάτσιο ως δανεικός σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, έχοντας ένα γκολ, ενώ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Ο Καμπράλ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις