Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» την Σαμπαντέλ και πέρασε στο Final-4 της Euroleague

Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» την Σαμπαντέλ και πέρασε στο Final-4 της Euroleague
Intime.gr

Πανηγυρική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Euroleague στο πόλο. Οι «ερυθρόλευκες» πήραν μεγάλη νίκη με 10-5 επί της Σαμπαντέλ και το «εισιτήριο», υπερκαλύπτοντας την ήττα τους στην Ισπανία.

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, που πήρε την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague, μετά τη μεγάλη νίκη (10-5) στο κολυμβητήριο του Πειραιά επί της Σαμπαντέλ.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη (σ.σ. χωρίς αγωνιστική δράση, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό) εμφανίστηκαν αποφασισμένες στο «Παπαστράτειο» και ανέτρεψαν την ήττα με 14-12, στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη.

Η ελληνική ομάδα είχαν σαν όπλο» τη «σκληρή» της άμυνα και κατάφερε να κρατήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2019 στα πέντε τέρματα. Ο Ολυμπιακός πάτησε… γκάζι στη τελευταία περίοδο. Με επιμέρους σκορ, 4-1 κατάφερε να αυξήσει και τη διαφορά του σκορ στα πέντε γκολ και να πάρει την πρόκριση. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Νικόλ Ελευθεριάδου με τρία γκολ.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκες» έκλεισαν εισιτήριο για το Final 4 της Euroleague στο οποίο θα βρεθούν για 5η φορά στις τελευταίες 6 διοργανώσεις (η περσινή διεξαγωγή του ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας)  και 8η συνολικά, όπου θα διεκδικήσουν ένα ακόμα ευρωπαϊκό τίτλο!

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-2, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3 , Κανετίδου, Αβραμίδου 1 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ 1 , Τορνάρου, Πλευρίτου Β. , Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Ράμος, Φαν Ντε Σλοτ 1, Ρουίζ, Εσπιναγκόζα, Πέρεζ, Ναβάρο 1 , Γκαρσία 1 , Φόρκα , Κέουνιγκ 1 , Τάνκεβα 1, Λόπεζ , Γκαρσία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις