Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Βάτσλικ που κλείνει στη Νάπολι – Δεύτερες σκέψεις για Ρέαμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός χάνει τον Βάτσλικ που κλείνει στη Νάπολι – Δεύτερες σκέψεις για Ρέαμπτσιουκ
ΦΩΤΟ Intime

Απομακρύνεται η περίπτωση του Τόμας Βάτσλικ για τον Ολυμπιακό, καθώς όπως φαίνεται ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ συμφώνησε με την Νάπολι ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την πιθανότητα να κινηθούν για δύο αριστερά μπακ.

Σε συμφωνία με την Νάπολι έχει έρθει ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού για την θέση του τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, απάντησε θετικά σε πρόταση των «παρτενοπέι», αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, καθώς ο… συνωστισμός τερματοφυλάκων στην ιταλική ομάδα (Οσπίνα και Μέρετ είναι στο δυναμικό της) προϋποθέτει την έγκριση του νέου τεχνικού, Λουτσιάνο Σπαλέτι για να προχωρήσει οποιαδήποτε κίνηση ενίσχυσης στη θέση «1».

Από εκεί και πέρα στον Ολυμπιακό φέρονται έτοιμοι να επανεξετάσουν παίκτες για την θέση του αριστερού μπακ, αφού -σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (1/7) το Sportime- πλην του ενός που δεδομένα θα αποκτηθεί υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, που δεν έχει εντυπωσιάσει το διάστημα που είναι στην ομάδα, ενώ δεν δείχνει ιδιαίτερα… ορεξάτος ούτε στην προετοιμασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις