Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Ομπαμεγιάνγκ υπογράφει ως ελεύθερος στην Μπαρτσελόνα

Ο Ομπαμεγιάνγκ υπογράφει ως ελεύθερος στην Μπαρτσελόνα
Reuters

Μια ανάσα από την απόκτηση του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, με την Άρσεναλ να αφήνει ελεύθερο τον 32χρονο επιθετικό.

Αίσιο τέλος θα έχει για την Μπαρτσελόνα η προσπάθεια απόκτησης του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Το πρωί της Δευτέρας (31/01) ο διεθνής Γκαμπονέζος επιθετικός, έχοντας πάρει το «ΟΚ» απ’ την αγγλική ομάδα, ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για τις τελικές συζητήσεις του δανεισμού του στην «Μπάρτσα» με οψιόν αγοράς.

Στην πορεία διαπιστώθηκε… διαφορά ανάμεσα στην Άρσεναλ και τους «μπλαουγκράνα» αφενός για το ποιος θα καλύψει το συμβόλαιό του έως το τέλος της εφετινής σεζόν κι αφετέρου ποιο θα ήταν το ύψος της οψιόν αγοράς.

Η μετεγγραφή «χάλασε» για λίγες ώρες, όμως ο Ομπαμεγιάνγκ πήρε ξεκάθαρη θέση, υπέρ της… φυγής του προς την Βαρκελώνη, λέγοντας «ή Μπαρτσελόνα ή μένω στην Άρσεναλ έως το καλοκαίρι του 2023». Εδώ να θυμίζουμε ότι ο Γκαμπονέζος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κανονιέρηδων», με αποδοχές που αγγίζουν τα 14 εκατ. ευρώ.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν εντέλει να βάλουν… νερό στο κρασί τους. Ο Ομπαμεγιάνγκ συμφώνησε να μείνει ελεύθερος, παίρνοντας ένα μικρό ποσό ως «αποζημίωση» και η Μπαρτσελόνα θα τον αποκτήσει δίχως να καταβάλει χρήματα, πληρώνοντας το 1/3 των αποδοχών που έπαιρνε ο παίκτης στην Άρσεναλ!

Όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ, ο Ομπαμεγιάνγκ πέρασε το βράδυ της Δευτέρας (31.01.2022) από ιατρικά τεστ κι εφόσον δοθεί το «ΟΚ» από τους γιατρούς θα φιξαριστεί και η απόκτηση του του από την Άρσεναλ με ελευθέρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις