Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Πάμπλο Γκαρσία και το… περιβάλλον του “φωνάζουν” προς τον ΠΑΟΚ!

Ο Πάμπλο Γκαρσία και το… περιβάλλον του “φωνάζουν” προς τον ΠΑΟΚ!
Intime.gr

Ο Άμπελ Φερέιρα φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η εκτίμηση των ανθρώπων του “δικέφαλου του Βορρά” στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία είναι δεδομένη, αλλά οι Θεσσαλονικείς δεν δείχνουν έτοιμπο για μια τέτοια κίνηση. Ο Ουρουγουανός και το… περιβάλλον του “φωνάζουν” προς την πλευρά της ομάδας.

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ έχει γίνει πολύ βαρύ για τον Άμπελ Φερέιρα, μετά και την πορεία της ομάδας στα play off της Superleague. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως θα πάρουν οριστικές αποφάσεις μετά την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, την ώρα που ο Πάμπλο Γκαρσία προσπαθεί να.. προωθήσει τον εαυτό του, δηλώνοντας έτοιμος να κάνει το μεγάλο “άλμα” στην καριέρα του.

Σύμφωνα με την Live Sport, οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Πάμπλο Γκαρσία και το έργο του στην Κ-19 ΠΑΕ, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με το δίπλωμα UEFA Pro (δεν το έχει πάρει ακόμα, λόγω και του «παγώματος» αρκετών δραστηριοτήτων την περίοδο της καραντίνας).

Ο πρώην αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ομάδας, προπονεί με μεγάλη επιτυχία την Κ19 και θέλει να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που δήλωσε και στην κάμερα της ΕΡΤ.

Την ίδια στιγμή, η Λάουρα Γκαρσία προσπαθεί να βοηθήσει το σύζυγο της, ποστάροντας για την… ετοιμότητα του, να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, ρίχνοντας και τα… καρφιά της.

«Αναρωτιέμαι πόσα χρόνια πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης. Κάποιοι κόβουν για έναν χρόνο και ήδη τους άφησαν να μπουν στο κρεοπωλείο, ωστόσο κάποιοι κόβουν τέλεια κρέας για περισσότερα από τρία χρόνια και ακόμα πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι έτοιμοι για να γίνουν χασάπηδες. Τι στο καλό;» έγραψε στο instagram.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις