Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Πάμπλο Λάσο απέρριψε το Ισραήλ γιατί «εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Euroleague»

Ο Πάμπλο Λάσο απέρριψε το Ισραήλ γιατί «εξετάζει προτάσεις από ομάδες της Euroleague»
Intime.gr

Ο Πάμπλο Λάσο βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού, για τον πάγκο της ομάδας και φαίνεται πως… παραμένει διαθέσιμος για ομάδες της Euroleague, σύμφωνα και με την ενημέρωση που υπήρξε από την Ομοσπονδία του Ισραήλ.

Ο Πάμπλο Λάσο δεν βρίσκεται σε πάγκο ομάδας μετά το περασμένο καλοκαίρι και τον… άκομψο χωρισμό με την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και την περιπέτεια υγείας που είχε. Όπως προκύπτει, η Εθνική Ισραήλ τον προσέγγισε, για τον πάγκο της, αλλά ο Ισπανός προπονητής απάντησε αρνητικά.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας στα social media, ο Πάμπλο Λάσο απέρριψε την συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας, γιατί “εξετάζει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Euroleague για την επόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Η ενημέρωση της ομοσπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ:

«Ο Πάμπλο Λάσο δεν αναμένεται να είναι προπονητή της εθνικής ομάδας του Ισραήλ. Μέχρι πρότινος έγιναν πολλές συζητήσεις και συναντήσεις με τον Ισπανό κόουτς, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής. Το πρωί μας ενημέρωσε ότι εξετάζει προτάσεις από διάφορες ομάδες της Ευρωλίγκας για την επόμενη σεζόν και έτσι μας ζήτησε περισσότερο χρόνο για την απόφασή του.

Η ομοσπονδία ενημέρωσε τον Λάσο ότι η διαδικασία επιλογής προπονητή για την εθνική ομάδα θα συνεχιστεί, αλλά εάν δεν βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τότε οι δύο πλευρές θα συζητήσουν ξανά».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις