Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

«Ο Πάμπλο Λάσο τελειώνει από την Ρεάλ Μαδρίτης» αποκαλύπτει η Marca

«Ο Πάμπλο Λάσο τελειώνει από την Ρεάλ Μαδρίτης» αποκαλύπτει η Marca
Intime.gr

Στο… ψάξιμο για νέο προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την «Marca» ο Πάμπλο Λάσο δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της “Βασίλισσας”.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ενημέρωσε τον Πάμπλο Λάσο, ότι αποφασίστηκε να συνεχίσει με τον Τσους Ματέο στον πάγκο.

Όπως τονίζεται, οι “μερένγκες” έκαναν σαφές στον Πάμπλο Λάσο, ότι για αυτούς αποτελεί προτεραιότητα η υγεία του. Μάλιστα, φέρονται να του προτείνουν ακόμα και να τον πληρώνουν για έναν χρόνο (σ.σ. ΄λεχει συμβόλαιο σε ισχύ για έναν ακόμα χρόνο) για να μείνει μακριά από τους πάγκους, με τον ίδιο να αρνείται αυτή την πρόταση.

Ο Πάμπλο Λάσο βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011, κατακτώντας μαζί τους 21 τίτλους (6 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα Ισπανίας, 6 super cup Ισπανίας, 2 Euroleague, 1 Διηπειρωτικό). Θυμίζουμε ότι πριν από τους φετινούς τελικούς της ACB -κόντρα στην Μπαρτσελόνα- υπέστη έμφραγμα.

Σύμφωνα με την “Marca”, ο Τσους Ματέο (αντικατέστησε τον Λάσο στο φινάλε της φετινή σεζόν 2021-22, θα πάρει το χρίσμα για να οδηγήσει την Ρεάλ από την ερχόμενη σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις