Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απαντάει για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απαντάει για το αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Συνδέσεις”, όπου μίλησε για την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ στο Eurobasket 2022, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο “Δράκος” του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γαλανόλευκη, η οποία έκανε το 4/4 στον όμιλο της και εξασφάλισε την πρώτη θέση, η οποία της προσφέρει έναν πιο βατό μονοπάτι προς τα μετάλλια.

“Παιχνίδι με το παιχνίδι γίνονται καλύτεροι. Η ομάδα έχει όλα τα προσόντα για να διεκδικήσει πολλά πράγματα. Τα παιδιά περνάνε καλά, έχουν ενθουσιασμό, πάθος και νομίζω ότι μπορούν να κάνουν ωραία πράγματα. Πρέπει κάθε φορά να βλέπουμε το παιχνίδι ξεχωριστά.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Αν η ομάδα δείξει τη σοβαρότητα που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ουκρανία, ιδιαίτερα στην άμυνα, μπορεί να φτάσει ψηλά. Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης με την Ουκρανία.”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Γιάννης είναι ένα παιδί το οποίο βελτιώνεται κάθε χρόνο. Έχει κάνει τεράστια πρόοδο. Είναι πιο έμπειρος, πιο ώριμος και πιο δυνατός από την τελευταία του συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας το 2019, γνωρίζοντας πλέον καλά τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή αισθάνεται άνετα και στα ευρωπαϊκά γήπεδα”, υποστήριξε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Είναι ο καλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Είναι MVP του NBA, έχει πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς” πρόσθεσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης και πρόσθεσε: “Να έχουμε υπομονή, πλέον, να δούμε την άμεση προσφορά του στα δικά μας δρώμενα. Έχει καταφέρει να κάνει κάθε παιδί στον κόσμο να ονειρεύεται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις