Τετάρτη, 19 Ιουν.
35oC Αθήνα

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε για έκτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία

O Παναγιώτης Γκιώνης εξασφάλισε την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το Παρίσι, με τον Έλληνα αθλητή να γράφει ιστορία και να μπαίνει σε ένα κλειστό κλαμπ.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα βρεθεί για έκτη φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον 44χρονο αθλητή να γράφει τη δική του ιστορία στο Σεράγεβο της Βοσνίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Συγκεκριμένα ο Γιώνης επιβλήθηκε στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης απέναντι στον Σλοβάκο Βανγκ Γιανγκ με 4-0 σετ και με αυτόν τον εμφατικό τρόπο θα δώσει το παρών στην γαλλική πρωτεύουσα. 

Με πολύ καλή εμφάνιση ο Έλληνας αθλητής κέρδισε το τέταρτο φαβορί του τουρνουά και με 12-10, 11-5, 11-8, 14-12 έδωσε το έναυσμα γα νέα πλατιά χαμόγελα όχι μόνο στους δικούς του ανθρώπους και του συνεργάτες του αλλά στην ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση γενικότερα και τον αθλητισμό της χώρας. 

Η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Γκιώνης αγωνίστηκε σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν στην Αθήνα το 2004, με τον ίδιο να δίνει σταθερά το παρών το 2008 στο Πεκίνο, το 2012 στο Λονδίνο, το 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και το 2020 στο Τόκιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις