Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος για τη Euroleague” παραδέχθηκε ο Νέντοβιτς (video)

“Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος για τη Euroleague” παραδέχθηκε ο Νέντοβιτς (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη νίκη επί της ΑΕΚ στο “μικρό” τελικό του ελληνικού Σούπερ Καπ, όμως ο Νέντοβιτς δήλωσε απογοητευμένος για την απώλεια του τροπαίου και παραδέχθηκε ότι οι “πράσινοι” δεν είναι ακόμη έτοιμοι για τη Euroleague.

Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα στο Σούπερ Καπ, αποδεχόμενος κι ο ίδιος το ρόλο του ηγέτη στη νέα ομάδα του Τριφυλλιού, την οποία και προσπαθεί ακόμη να “μοντάρει” ο Γιώργος Βόβορας.

Οι δηλώσεις του Νέντοβιτς

«Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε χώρο για βελτίωση. Δεν είμαστε έτοιμοι και στο σωστό level για την Euroleague. Προσωπικά δεν με ένοιαζε το ματς, αφού χάσαμε χθες και δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θέλαμε απλά να πάρουμε ό,τι περισσότερο από τα δύο ματς.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: “Πράσινη” αντίδραση! Στην τρίτη θέση του Σούπερ Καπ το Τριφύλλι (videos)

Είχαμε 6-7 φιλικά και αυτά απέναντι σε ομάδες της Euroleague έδειξαν τις αδυναμίες μας. Θα είναι μία δύσκολη και μεγάλη σεζόν, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται.

Για το αν νιώθει πως είναι ο ηγέτης των «πράσινων»: «Αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να την κάνω όσο καλύτερα γίνεται».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις