Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μολό

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μολό

Ο Γιοάν Μολό κατάφερε να αντιστρέψει τελείως το κλίμα κι από εκεί που ήταν “ξένο σώμα” στον Παναθηναϊκό, η “πράσινη” ΠΑΕ θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Οι πράσινοι μετέφεραν στον Γάλλο ποδοσφαιριστή την πρόταση τους, προκειμένου ο παίκτης να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του τριφυλλιού και μετά τον Ιούνιο, όπου λήγει το συμβόλαιο του.

Ο Μολό αναγεννήθηκε με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο, ο οποίος τον χρησιμοποιεί στη θέση του δεξιού μπακ, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να εκτιμούν την αλλαγή της εικόνας του και να θέλουν να τον ανταμείψουν για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του.

Ο Μολό βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2019 κι έχει συνολικά 27 εμφανίσεις, εκ των οποίων οι 21 έχουν γίνει φέτος.

Επέστρεψαν Καρλίτος και Πούγγουρας

Δύο ευχάριστα νέα είναι η προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης για τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είδε τους Αχιλλέα Πούγγουρα και Καρλίτος να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς.

Αντίθετα, οι Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Φεντερίκο Μακέντα έκαναν και σήμερα θεραπεία, με τον πρώτο να είναι ο μοναδικός αμφίβολος ενόψει Αστέρα Τρίπολης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Χουάνκαρ. Το δικό του πρόγραμμα συνέχισε ξανά ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις