Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” φιλικό με την ΑΕΚ – Πρόβλημα με Παπαγιάννη

Ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” φιλικό με την ΑΕΚ – Πρόβλημα με Παπαγιάννη
Intime.gr

Δυο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Basket League ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, θα τεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες αντιμέτωπες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Τραυματίστηκε ο Παπαγιάννης στην προπόνηση της Τρίτης (25.08.2020).

“Δυνατό” φιλικό. Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» τον πρώτο αγώνα του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Αντίπαλός του η ΑΕΚ, το ερχόμενο Σάββατο (29/8), στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η σημαντική αυτή φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι «πράσινοι» θα φύγουν από τη βάση του μονάχα για να δώσουν τα δύο φιλικά στα Γιάννενα απέναντι σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ στις 3-4 Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία για να λάβουν μέρος στο preseason τουρνουά της Euroleague στη Λιθουανία.

Πρόβλημα με Παπαγιάννη

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (25/8), ο Γιώργος Βόβορας είδε τον Γιώργο Παπαγιάννη να τραυματίζεται. Συγκεκριμένα, ο σέντερ του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ξεκίνησε άμεσα θεραπευτική αγωγή.

Θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης την Τρίτη (25/8), καθώς έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού από την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου (22/8). Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τις αφίξεις των Πιερ Τζάκσον και Ζακ Όγκαστ εντός των επομένων ημερών, ώστε να δουλεύουν πλήρεις στην προετοιμασία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις