Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τη δυσφορία του στον εισαγγελέα

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τη δυσφορία του στον εισαγγελέα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλλε αναφορά στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και εκφράζει μέσω αυτής τη δυσφορία της για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ σχολιάζει, ότι  παρά τις προσπάθειες της δικαιοσύνης δεν έχουν καταπολεμηθεί η αναξιοκρατία και η διαφθορά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπέβαλε σήμερα αναφορά στον αρμόδιο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, θέτοντας υπόψη του σημαντικά ζητήματα, τα οποία προκύπτουν έπειτα από τα τελευταία γεγονότα και τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Η νέα σύνθεση της ΚΕΔ έδειξε άμεσα τις προθέσεις της με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League», αναφέρεται μεταξύ άλλων από τους «πράσινους».

Στην ΕΠΟ εξώθησαν σε παραίτηση τον Γιάννη Τσαχειλίδη από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι το απερχόμενο μέλος της ΚΕΔ αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των ανωτέρων του σχετικά με τον ορισμό Βοσκάκη στην αναμέτρησή μας με τον Πανιώνιο (αντ’ αυτού είχε τοποθετηθεί ο Παππάς). Στη θέση του Τσαχειλίδη τοποθετήθηκε ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης ενώ προστέθηκε ο Δημήτρης Νταμπώσης με αρμοδιότητα να ορίζει τους παρατηρητές διαιτησίας.

Ο μεν Σωμαρακάκης δεν έχει απολύτως καμία εμπειρία ούτε υπήρξε στην πρώτη γραμμή της διαιτησίας όσο ήταν στην ενεργό δράση. Ο δε Νταμπώσης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως παρατηρητής διαιτησίας, μη παραπέμποντας τους Καλόπουλο, Καλογερόπουλο για τα σοβαρά σφάλματά τους που καθόρισαν την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκης» το 2011 και το 2014 αντίστοιχα.

Παράλληλα, η νέα σύνθεση της ΚΕΔ έδειξε άμεσα τις προθέσεις της με τους ορισμούς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ποιος λησμονεί τις διαιτησίες του Βοσκάκη με αποκορύφωμα τα αμέτρητα λεπτά καθυστερήσεων στον αγώνα Λεβαδειακός – Ολυμπιακός έως ότου σκοράρουν το νικητήριο γκολ οι φιλοξενούμενοι; Ποιος ξεχνάει τον Γιάχο στον τελικό Κυπέλλου του 2013 όταν δεν είδε τα προφανή, κρίνοντας το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός;

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες της Δικαιοσύνης και τις προσδοκίες μας, η έρευνα και οι διώξεις για την εγκληματική οργάνωση δεν φαίνεται να έχουν καταπολεμήσει τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και διαφθοράς ούτε κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός κρούει εγκαίρως τον κώδωνα του κινδύνου, με σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ της ισονομίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε