Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του Ρονάλντο

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την ομάδα του Ρονάλντο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει ανοίξει ένα νέο “κανάλι” συνεργασίας με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η οποία και ανήκει στον Βραζιλιάνο Ρονάλντο, αποβλέποντας και σε μετεγγραφικές κινήσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, έχει στενές σχέσεις με τους ομολόγους του στη Βαγιαδολίδ, γεγονός που φαίνεται κι από τις επαφές των δύο πλευρών. Οι “πράσινοι” είχαν δανειστεί τον Ανουάρ από την ισπανική ομάδα (κατέληξε φέτος στο ΑΠΟΕΛ), ενώ είναι κοντά και στον Αντονίτο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα από την Ισπανία δε, στο προσκήνιο βρίσκεται κι ο αμυντικός μέσος Αγουάδο, ενώ η συνεργασία τους αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Το δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Βαγιαδολίδ

«Από τότε που ο Ανουάρ έφτασε στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά, η ελληνική ομάδα έχει στρέψει το βλέμμα της προς την Βαγιαδολίδ και μάλιστα ρώτησε για πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου κινήθηκαν για τους Ανουάρ, Κίκο Πέρεζ και Ελ Χασέν, αλλά οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν.

Αυτή τη χρονική στιγμή, υπάρχουν δύο παίκτες, για τους οποίους διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός: Ο Αντονίτο και Αγουάδο. Η μεταγραφή του δεξιού μπακ φαίνεται να έχει κλείσει και θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, εκτός αν κάτι πάει πολύ στραβά. Ο Αντονίτο θα έρθει χωρίς κάποιο κόστος.  Η περίπτωση του αμυντικού χαφ είναι πιο πολύπλοκη, καθώς ο Αγουάδο έχει πρόταση από την Φουενλαπράδα.

Οι πολύ καλές σχέσεις του Τσάβι Ρόκα με τους Γκόμεζ και Σέρζιο (σ.σ. παράγοντες της Βαγιαδολίδ) μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες ανταλλαγές τα επόμενα χρόνια. Η Βαγιαδολίδ επίσης θα έχει το… προβάδισμα σε περίπτωση που θέλει να κάνει δικό της κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού στο μέλλον».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις