Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε το Λαύριο κι έστειλε μηνύματα (video)

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε το Λαύριο κι έστειλε μηνύματα (video)

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα και φρόντισε να το αποδείξει κόντρα στο φορμαρισμένο Λαύριο. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας έβγαλε αντίδραση μετά τη συντριβή στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις, διαλύοντας εντός έδρας το σύνολο του Χρήστου Σερέλη με 105-69.

Οι Πράσινοι βρίσκονται πλέον μία ανάσα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο δεύτερο Λαύριο. Μπήκε με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι κι ισοπέδωσε από τα πρώτα λεπτά τους φιλοξενούμενους, ανεβάζοντας τη διαφορά ακόμα και στους 38 πόντους.

Κορυφαίοι για το «τριφύλλι», το οποίο είχε 14/28 τρίποντα και μόλις 6 λάθη για 29 ασίστ, ήταν οι Μήτογλου (16 π., 8/10 εντός πεδιάς), Παπαπέτρου (15π) και Μπεντίλ (11 π., 3 ρ.).

Για την ομάδα του Λαυρίου αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από 7 αγωνιστικές, με το ρεκόρ τους πλέον να πέφτει στο 15-5. Διασώθηκαν για την ομάδα του κόουτς Σερέλη οι Ντέιβις και Κόζι με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις