Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ!
ΦΩΤΟ Intime

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατήγγειλε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατά την είσοδό του στο ΣΕΦ.

Επίθεση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατά την είσοδο του ισχυρού άνδρα της “πράσινης” ΚΑΕ στο ΣΕΦ, καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός.

Όπως υποστηρίζουν στο “τριφύλλι”, οργανωμένοι των «ερυθρόλευκων» με διαπιστεύσεις είχαν πάρει θέση κοντά στη γραμματεία και “υποδέχθηκαν” με απειλές, βρισιές και χειρονομίες τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στη φυσούνα, πριν πάρει τη θέση του δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού, συνοδευόμενος από άνδρες της αστυνομίας.

Παρούσα κατά τη διάρκεια των γεγονότων, σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ήταν η Θάλεια Μήτση από πλευράς Euroleague.

Στο ημίχρονο του αγώνα υπήρξε ένταση στη φυσούνα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να μην βγαίνει από τα αποδυτήρια στο δεύτερο ημίχρονο και να αποχωρεί από το ΣΕΦ, καταγγέλλοντας δεύτερη επίθεση προς το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στα social media, ο διοικητικό ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

“Μου επιτέθηκαν στη φυσούνα πριν από το ματς. Είδα το πρώτο ημίχρονο δίπλα σε ανθρώπους που με έβριζαν και με απειλούσαν όλη την ώρα και μετά στο ημίχρονο μου έκαναν νέα επίθεση στη φυσούνα. Η αστυνομία ήρθε και μου είπε να φύγω και να μην παρακολουθήσω τον υπόλοιπο αγώνα. Αυτή τη διοργάνωση θέλουμε; Είναι αποδεκτό αυτό; Υπάρχει ελληνική αστυνομία; Υπάρχει κυβέρνηση;”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις