Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Europe Trophy, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Ερασιτέχνη

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Europe Trophy, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του Ερασιτέχνη
ΑΠΕ

Τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του πανηγύρισε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην Οστράβα, με την γυναικεία ομάδα του πινγκ πονγκ να νικάει στον τελικό του Europe Trophy την Τσεχική Κουμλόφ με 3-1.

Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού έγραψε ιστορία αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που πήρε ευρωπαϊκό τίτλο στο άθλημα καθώς νίκησε στον τελικό του Europe Trophy την Τσεχική Κουμλόφ με 3-1.

Τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο καθώς η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού κατέκτησε αήττητη το Europe Trophy στον τελικό που έγινε στην Οστράβα κόντρα στην επίσης αήττητη μέχρι τον τελικό, Κουμλόφ.

Πρόκειται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (συνολικά 1662ος) και προστίθεται στις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου.

Έτσι ο Παναθηναϊκός μετά το ένα διηπειρωτικό και τα έξι ευρωπαϊκά στο μπάσκετ και το Βαλκανικό πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο έχει στο παλμαρέ του και τον Europe Trophy στο πινγκ πονγκ

Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και το «τριφύλλι» κατάφερε να παίξει υψηλού επιπέδου επιτραπέζια αντισφαίριση με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Τόλιου, την Ουγγαρέζα Σάντρα Πέργκελ και την Σλοβένα Άννα Τοφάντ.

Οι αγώνες του τελικού:

Σάντρα Πέργκελ-Μπαλίντ Μπερναντεντ 3-1 (11-7, 5-11, 11-8, 11-6 )

Κατερίνα Τόλιου-Γιοσίντα Μιτσούκι 3-1 (11-9, 11-5, 13-15, 7-11)

Άννα Τοφάντ-Κατερίνα Τσερναβσκάγια 2-3 (11-9, 11-13, 13-15, 11-8, 7-11)

Σάντρα Πέργκελ -Γιοσίντα Μιτσούκι 3-0 ( 11-7, 11-5.11-8)

Μαλακατές: «Ο πρώτος ευρωπαϊκός μας τίτλος είναι γεγονός – Η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, έστειλε το δικό του μήνυμα, με αφορμή την ευρωπαϊκή κούπα των “πρασίνων”.

«Ο πρώτος μας ευρωπαϊκός τίτλος είναι γεγονός!!!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την χαρά που μας προσέφεραν

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο μεγάλο και τους αγνούς φιλάθλους μας που μέσα απο την καμπάνια ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια μας

Γιατί ο Παναθηναϊκός ΑΟ δεν είναι μόνο βόλεϊ αντρών γυναικών και μπάσκετ γυναικών είναι συνολικα 21 τμήματα και 17 αμεα που καθημερινά μας προσφέρουν διακρίσεις και τίτλους και μας κάνουν Υπερήφανους που είμαστε Παναθηναϊκοί

Σήμερα ήτανε μόνο η αρχή και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη

Ζητω ο Παναθηναϊκός μας !!!!!» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις