Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Άντρατζ Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον Άντρατζ Σπόραρ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι βρήκε τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό του τα επόμενα χρόνια. Οι πράσινοι βρίσκονται μία ανάσα από τον Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντρατζ Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση, αποκτώντας τον 28χρονο διεθνή Σλοβένο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άντρατζ Σπόραρ. 

Η πράσινη ΠΑΕ είναι έτοιμη να δώσει πάνω από τρία εκατομμύρια στην Σπόρτινγκ για να φέρει στην Ελλάδα τον Σπόραρ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και να πάρει τα περισσότερα χρήματα στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Η μεταγραφή φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο και τις επόμενες μέρες ο Σπόραρ αναμένεται στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Ο υψηλόσωμος σέντερ φορ (1,87μ.) ανήκει στη Σπόρτινγκ από τον Ιανουάριο του 2020, μετρώντας 11 γκολ και 4 ασίστ σε 38 αγώνες.

Πέρσι έπαιξε ως δανεικός στη Μίντλεσπρο (8 γκολ, 2 ασίστ σε 35 ματς), ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Ολίμπια Λιουμπλιάνας (50 γκολ, 18 ασίστ σε 108 αγώνες) και της Σλόβαν Μπρατισλάβας (60 γκολ, 17 ασίστ σε 78 παιχνίδια).

Ο Σπόραρ είναι 39 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, με τη φανέλα της οποίας έχει σημειώσει 5 γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις