Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός κοντά σε αριστερό εξτρέμ και χαφ αλλά και στην πώληση Σανκαρέ

Ο Παναθηναϊκός κοντά σε αριστερό εξτρέμ και χαφ αλλά και στην πώληση Σανκαρέ
ΦΩΤΟ Intime

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την απόκτηση αριστερού εξτρέμ και την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Γιουνούς Σανκαρέ στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ.

Σε προχωρημένες επαφές με αριστερό εξτρέμ αλλά και κεντρικό χαφ φέρεται πως είναι ο Παναθηναϊκός, όπως εξάλλου είχε ζητήσει να γίνει άμεσα και ο τεχνικό της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (9/8) η LiveSport τα επόμενα 24ωρα αναμένονται εξελίξεις και ανακοινώσεις.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στην Τουρκία και την Γκιρενσούνσπορ βρίσκεται ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει από τον προϋπολογισμό του τις 350.000 ευρώ που έπρεπε να πληρωθεί ο Σανκαρέ την επόμενη αγωνιστική περίοδο (449.000 ευρώ με την εφορία) ενώ στη συμφωνία με την Γκιρεσούνσπορ προβλέπονται και δύο μπόνους (100.000 και 100.000 ευρώ) εφόσον αγωνιστεί ο 32χρονος μέσος σε έναν συγκεκριμένο αριθμό στόχων με την τουρκική ομάδα και παράλληλα, «πιάσει» και κάποιους ομαδικούς στόχους.

Το μόνο που μένει είναι να βγουν εντός της Δευτέρας (09/08) τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σανκαρέ την Κυριακή (08/08), για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία όλων των πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ μάλιστα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν εξελίξεις και με τους Γιασίν Αγιούμπ κι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Για τον Μαροκινό υπάρχει ενδιαφέρον από αραβικές κι ολλανδικές ομάδες, ενώ για τον Καταλανό η Ουτρέχτη ασχολείται έντονα, όμως δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη κίνηση προς τους «πράσινους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις