Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Σεμπάστιαν Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Σεμπάστιαν Παλάσιος
ΑΠΕ

Το προσπάθησε μέχρι τέλους και τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός απέκτησε στο… 90′ της μετεγγραφικής περιόδου τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Αίσιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό, η προσπάθεια απόκτησης του Σεμπαστιαν Παλάσιος, λίγο πριν την ολοκλήρωση του χρονικού “παραθύρου” για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές.

Μετά τη χθεσινή (30.08.2021) ανταλλαγή εγγράφων αποδοχής, οι άνθρωποι των “πρασίνων” αντάλλαξαν σήμερα συμβόλαια με Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα (ρυθμίστηκαν όλα τα ζητήματα) και έκαναν δικό τους τον Αργεντινό εξτρέμ (έστειλε υπογργραμμένο το συμβόλαιο του).

Η Ιντεπεντιέντε διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20% του παίκτη. Το συνολικό ποσό της μετεγγραφής φτάνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ με τον Παναθηναϊκό να βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που ήθελε πάρα πολύ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η Πατσούκα ήταν αυτή που έδωσε την τελική της έγκριση καθώς τα βρήκε με τους Αργεντινούς, ώστε να πάρει αυτή 950.000 δολάρια και να κρατήσει η Ιντεπεντιέντε 800.000 δολάρια καθώς οι Αργεντινοί όφειλαν κάποια επιπλέον χρήματα στην ομάδα του Μεξικό.

Το συμβόλαιο του Παλάσιος θα έχει τριετή διάρκεια και θα είναι πένα από τα μεγαλύτερα που έχει αυτή τη στιγμή το “τριφύλλι” (περίπου 600 χιλ. ευρώ). Ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις