Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες του φανέλες

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες του φανέλες
Intime.gr

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας (20.06.2022) τις φανέλες που θα φοράει η ομάδα τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπως και το νέο του βασικό του χορηγό.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως και έκανε τα… αποκαλυπτήρια της βασικής φανέλας της ομάδας αλλά και των δυο εναλλακτικών του.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Δημήτρης Σαραβάκος και μέλη της διοίκησης.

Θυμίζουμε ότι η Stoximan έφτασε σε συμφωνία με το “τριφύλλι” ώστε να είναι ο νέος μεγάλος χορηγός στη φανέλα της ομάδας για τις επόμενες τρεις σεζόν.

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν η “Robe di Kappa” είναι η εταιρία που θα ντύσει τον Παναθηναϊκό. Από τις νέες εμφανίσεις, ξεχωρίζει η πρώτη (πράσινη με δυο κάθετες λευκές ρίγες στο μπροστινό μέρος) αλλά και η τρίτη σκούρα μπλε, με λαχανί ρίγες.

Η βασική εμφάνιση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ύπαρξης του “Απόστολος Νικολαΐδης”, ενώ στις άσπρες ρίγες υπάρχουν με υδατογράφημα ονόματα ποδοσφαιριστών που ξεχώρισαν με την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Η δεύτερη είναι άσπρη με μία οριζόντια πράσινη ρίγα στο στήθος, στην οποία διακρίνονται πολλά μικρά τριφύλλια.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, που καλωσόρισε τον νέο βασικό χορηγό των «πρασίνων», τη «Stoiximan», με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Πάνο Κωνσταντόπουλο, να το τονίζει από την πλευρά του: «Είναι μεγάλη χαρά μας η συνεργασία αυτή. Γιορτάζουμε φέτος τα 10 χρόνια Stoiximan και αυτή η συνεργασία έρχεται μετά από την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε επιτυχίες. Για μας ο αθλητισμός και η στήριξη στην κοινωνία είναι μέρος του DNA μας. Θα έχουμε έντονες κοινωνικές δράσεις. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στη φυσική της θέση και να πανηγυρίσουμε μαζί επιτυχίες την επόμενη τριετία».

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μανώλης Ματσαδές είπε από την πλευρά του: «Οι ομάδες εργασιών των εταιριών μας έχουν ήδη αποφασίσει πώς θα κινηθεί η συνεργασία μας. Ο άνθρωπος, η κοινωνία, η Αθήνα και το περιβάλλον θα είναι οι άξονες. Απευθυνόμαστε σε έναν ενημερωμένο καταναλωτή που κριτικάρει την παραμικρή λεπτομέρεια. Για τη βασική μας φανέλα θέλουμε να αποδώσουμε τιμή στα 100 χρόνια της Λεωφόρου. Δημιουργήσαμε υδατογράφημα με πλήθος ονομάτων ποδοσφαιριστών που έγραψαν ιστορία με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο».

Τέλος, ο Δημήτρης Παναγάκος (αντιπρόεδρος της Διεθνούς Αθλητικής) σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα για το Κύπελλο. Η φανέλα μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας ξεχωρίζει για το design και την τεχνολογία. Καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει φανέλες custom, δηλαδή σχεδιασμένη μόνο γι’ αυτή. Οι Ιταλοί κρατούν τα σκήπτρα της πρωτοπορίας και είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την Kappa στην Ελλάδα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις