Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το «μπαμ» με Φέρελ

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει το «μπαμ» με Φέρελ
ΦΩΤΟ youtube

Την περίπτωση του ΝΒΑερ, Γιόγκι Φέρελ, που το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Κλίπερς φέρεται πως εξετάζει ο Παναθηναϊκός για ενίσχυση στη θέση του πλέι μέικερ.

Μία δύσκολη μετεγγραφική κίνηση που θα του προσθέσει ποιότητα στη θέση του «άσου» προσπαθεία να κάνει ο Παναθηναϊκός, που έχει βάλει στο… μάτι τον Γιόγκι Φέρελ. Ο 28χρονος Αμερικανός, που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς, συνεχίζει να μην έχει ομάδα και παρ’ ότι η παραμονή στο ΝΒΑ είναι προτεραιότητά του, πλέον φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ευρώπη, με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί πιθανό σταθμό.

Ο Φέρελ ξεκίνησε την καριέρα του το 2016 στο ΝΒΑ, με τους Νετς και στη συνέχεια αγωνίστηκε ακόμη σε Μάβερικς (καλύτερη σεζόν της καριέρας του), Κινγκς, Καβαλίερς και φέτος στην ομάδα του Λος Άντζελες. Επίσης, έχει εμπειρία και από την αναπτυξιακή λίγκα, παίζοντας με τους Long Island Nets και Salt Lake City Stars. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 259 ματς στην καλύτερη λίγκα του πλανήτη, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις