Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κώστα Σλούκα

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Κώστα Σλούκα
Intime.gr

Η μετεγγραφή του καλοκαιριού στο Ελληνικό μπάσκετ. Λίγα 24ωρα μετά το οριστικό του “αντίο” στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Σλούκας έφτασε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Το “τριφύλλι” κάνει το deal της δεκαετίας και ντύνει στα πράσινα τον Κώστα Σλούκα!

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι» και θα αποτελέσει για την επόμενη τριετία τον ηγέτη της ομάδας που χτίζει ο Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να ανατρέψει τις ισορροπίες σε Ελλάδα και Euroleague.

Στην πλούσια καριέρα του με Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε ο 33χρονος γκαρντ κατέκτησε τρεις φορές την Euroleague, ένα διηπειρωτικό Κύπελλο, τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας, καθώς και τρία πρωταθλήματα, αλλά και τρία Κύπελλα Τουρκίας.

Οι επίσημες ανακοινώσεις, θα οριστικοποιήσουν το “μπαμ” της δεκαετίας, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Έλληνας γκαρντ θα λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσό (γίνεται λόγος για 10 εκατ. ευρώ)!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις