Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει στον Έντι Ταβάρες ό,τι του ζητήσει

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει στον Έντι Ταβάρες ό,τι του ζητήσει

Τα ισπανικά Μέσα δεν σταματούν να ασχολούνται με το φημολογούμενο φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Έντι Ταβάρες. Η Μarca χαρακτηρίζει σήμερα (6/2/2024) “απειλή” για τη Ρεάλ τους πράσινους σε ότι αφορά το θέμα του διεθνή σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Συγκεκριμένα, η Marca αναφέρει ότι «το συμβόλαιό του Έντι Ταβάρες λήγει αυτό το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν στα μέσα της περασμένης σεζόν δεν έχουν προχωρήσει και ο χρόνος τελειώνει. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήριο λαμβάνει περίπου 3 εκατομμύρια μεικτά ανά σεζόν και φιλοδοξεί να κερδίσει 3 εκατομμύρια καθαρά. Ναι μεν οι απαιτήσεις του ανταποκρίνονται με αυτό που είναι καθώς πρόκειται για τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η Ρεάλ θεωρεί ότι αυτό το νούμερο υπερβαίνει το ανώτατο όριο των αποδοχών του».

Στη συνέχεια, το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει ότι «Η Ρεάλ δεν μπορεί να είναι σίγουρη με αυτή την ανανέωση, η οποία είναι υψίστης σημασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν ήδη ομάδες πρόθυμες να ανταποκριθούν στις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη. Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγε η Euroleague μεταξύ των γενικών αρχηγών των 18 ομάδων, το 38,9% από αυτούς είπε ότι ο Ταβάρες θα ήταν ο παίκτης που θα ήθελαν να υπογράψουν αν μπορούσαν. Και κάποιες από αυτές, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πρόθυμες να του προσφέρουν ό,τι τους ζητήσει για να τον πείσουν. Αυτή η επιλογή και αυτή της υποθετικής επιστροφής στο ΝΒΑ πιέζουν ακόμα περισσότερο τη Ρεάλ…».

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Ταβάρες και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για τον φέρει τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να νικήσει τους ανταγωνιστές, οι οποίοι θα είναι πολλοί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις