Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Πανιώνιος αποχώρησε από το Κύπελλο – Πρόκριση άνευ αγώνα για ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος αποχώρησε από το Κύπελλο – Πρόκριση άνευ αγώνα για ΠΑΟΚ

Προάγγελος αποχώρησης από την Basket League; Ο Πανιώνιος δήλωσε αποχώρηση από το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο μπασκετικός Πανιώνιος βιώνει μια από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας του. Το ενδιαφέρον από υποψήφιου επενδυτή αποσύρθηκε, ο χρόνος… πιέζει, για τις διαδικασίες αδειοδότησης που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League και η ομάδα φαίνεται πως οδεύει σε χαμηλότερη κατηγορία.

Τη στιγμή που αναμένεται να αποσαφηνιστεί το μέλλον της ΚΑΕ Πανιώνιος, η ιστορική ομάδα τέθηκε ήδη εκτός Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ, ο σύλλογος δήλωσε αποχώρηση από τη διοργάνωση κι έτσι ο προγραμματισμένος για το Σάββατο αγώνας με τον ΠΑΟΚ κατακυρώνεται στους Θεσσαλονικείς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλέον θα αντιμετωπίσει απευθείας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη Λάρισα για μια θέση στα προημιτελικά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Μετά τη δήλωση αποχώρησης του σωματείου Πανιώνιος ΓΣΣ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΑΟΚ 2004-Πανιώνιος ΓΣΣ της 3/10/2020 για την 1η Αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ανδρών δεν θα διεξαχθεί και κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ του σωματείου ΠΑΟΚ 2004, το οποίο προκρίνεται στην επόμενη αγωνιστική».

«Ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΠΑΟΚ 2004 – ΓΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) για την 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών θα διεξαχθεί στις 07/10/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΠΑΟΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις