Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Πανιώνιος έπαιξε τόσο… όσο! Νίκησε και πάλι!

ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)
ΦΩΤΟ Eurokinissi (Aρχείο)

Ο Πανιώνιος έφτασε στη δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα! Επικράτησε 2-0 της Ξάνθης, στα Πηγάδια.

Στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League τα τέρματα των «κυανέρυθρων» σημείωσαν οι Σοτζέι (5΄) και Ρισβάνης (16΄).

Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του Πανιωνίου που έπαιξε τόσο όσο χρειαζόταν και η δεύτερη ήττα της Ξάνθης σε ισάριθμους αγώνες.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον πανιώνιο, που κατάφερε στο 5′ ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Σοτζέι έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και με έξοχο σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς και έκανε το 0-1, δημιουργώντας έτσι συνθήκες… νίκης στα Πηγάδια.

Στο 15΄ ο Πανιώνιος έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Ζίβκοβιτς «νίκησε» τον Ανσαριφάρντ. Ενα λεπτό μετά έγινε το 0-2. Στο 16′, ο Βλάχος εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρισβάνης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα της Ξάνθης.

Στο 21΄ ο Φούντας έγινε αποδέκτης της μπάλας από την κεφαλιά του Ρισβάνη, αλλά την έστειλε πάνω στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος στο 36΄απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ.
Στο 41΄ έπειτα από την καθυστέρηση του Βασιλακάκη στην επίθεση ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά ο Φλίσκας με τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Η Ξάνθη είχε την καλύτερη στιγμή της στο παιχνίδι στο 73′, με την κεφαλιά του Ράνου. Στα τελευταία περίπου 20 λεπτά δεν άλλαξε κάτι.  

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57΄ Τριάδης), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46΄ Ορφανίδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (74΄ Καμαρά), Νιέτο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Κόρμπος, Φούντας (65΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (83΄ Ενγκόγκ), Γκιοατά, Αντωνιάδης, Σιώπης, Μπεν (90΄ Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Σοτζέι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε