Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στο γήπεδό του, οι όροι επαναλειτουργίας

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στο γήπεδό του, οι όροι επαναλειτουργίας
Eurokinissi

Ευχάριστα νέα για τον Πανσερραϊκό, όσον αφορά το γηπεδικό ζήτημα, καθώς όλα δείχνουν πως το ματς με τον ΟΦΗ για τη 10η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθεί στην ιστορική του έδρα.

Στη φυσική έδρα του επιστρέφει ο Πανσερραϊκός, αρχής γενομένης από το ματς της προσεχούς Δευτέρας (6/11) με τον ΟΦΗ, για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, Τάσου Καζία, που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οι νεοφώτιστοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δημοτικό γήπεδο των Σερρών, έστω και σε καθεστώς μερικής λειτουργίας, καθώς δεν έχουν επιλυθεί τα προβλήματα στατικότητας που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ, η επιτροπή ελέγχου σταδίων αποφάσισε ν’ αδειοδοτήσει τη μερική χρήση των εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου. Συγκεκριμένα θα είναι ανοιχτά για τους φιλάθλους μόνο τα δυο πέταλα, ενώ θα επιτραπεί σε μάξιμουμ 35 δημοσιογράφους και τεχνικούς να βρεθούν στην ανατολική κερκίδα.

Η δυτική κερκίδα δεν θα λειτουργεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποξήλωσης του μεταλλικού στεγάστρου. Όσο για την άδεια επαναλειτουργίας, θα ισχύσει για διάστημα ενός μήνα και μετά τη λήξη της, η επιτροπή θα αξιολογήσει εκ νέου τα δεδομένα για να αποφανθεί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Καζίας εξήγησε ότι θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, αφενός για να μην ξανακλείσει το γήπεδο, αφετέρου για να επανέλθει σταδιακά σε πλήρη λειτουργία.

Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Είμαστε σε θέση να πούμε πως ο Πανσερραϊκός επιστρέφει και πάλι στο σπίτι του, στον “λάκκο των λεόντων”, νόμιμα και με ασφάλεια, έστω και με τη μερική λειτουργία του γηπέδου με τα δύο πέταλα. Οι υπηρεσίες βεβαιώνουν, βάσει των μελετών που λαμβάνουν, και η Επιτροπή Καταλληλότητας ως όφειλε έκανε το αυτονόητο και αποδέχθηκε την εισήγησή τους. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Ήδη ο Πανσερραϊκός έχει πληγεί οικονομικά και αγωνιστικά και εννοείται ότι προέχει η ασφάλεια και έχουμε κάνει τα πάντα για να υπάρχει ασφάλεια και δεν πρέπει να “διυλίζουμε τον κώνωπα”. Ο κόσμος να νιώθει σίγουρος για την ομάδα, να την στηρίξει ακόμη περισσότερο και στον αγώνα που έρχεται με τον ΟΦΗ να γίνει μία νέα αρχή. Θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να μην ξαναφύγουμε και σε κάθε αγωνιστική να προσθέτουμε και ένα λιθαράκι και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσουμε πάλι όλο το γήπεδο μας. Άμεσα θα γίνουν ανακοινώσεις και για τον τρόπο εξυπηρέτησης των φιλάθλων που έχουν εισιτήρια διαρκείας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις