Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Αντρέ Ρικάρντο μέχρι το 2026

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε Αντρέ Ρικάρντο μέχρι το 2026

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι κι επίσημα ο Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος ήρθε στον Δικέφαλο του Βορρά με ελεύθερη μεταγραφή από τη Φαμαλικάο.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέ Ρικάρντο με ελεύθερη μεταγραφή από τη Φαμαλικάο.

O Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου του 2000 στη Λισαβόνα κι εντάχθηκε σε ηλικία εννιά ετών στις Ακαδημίες της Μπενφίκα. Πέρασε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας των Αετών, έφτασε μέχρι την Κ19 και το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή για την Κ19 της Μπράγκα.

Εκεί έμεινε για ενάμιση χρόνο και το 2019 μεταπήδησε στην Κ23 της Φαμαλικάο, μίας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά ως… φυτώριο νέων ταλέντων.

Στην πρώτη του σεζόν στην τρίτη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ήταν εξαιρετικός. Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ της λίγκας και κέρδισε την προαγωγή του στην πρώτη ομάδα της Φαμαλικάο.

Έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2021 σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Πάσος Φερέιρα και πρόλαβε να αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

Είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στον άξονα είτε ως επιτελικός είτε ως δεύτερος επιθετικός, αλλά η τεχνική κι η ταχύτητά του του δίνουν τη δυνατότητα να παίζει και στα άκρα της επίθεσης.

Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πορτογαλική ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να τον εντάξει στο δυναμικό του με το βλέμμα πάντα στο μέλλον.

Καλώς ήρθες Αντρέ!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις