Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ «δανείζει» τον Νινούα στην Ανόρθωση – Επέστρεψε ο Λάμπρου από την Τβέντε

Ο ΠΑΟΚ «δανείζει» τον Νινούα στην Ανόρθωση – Επέστρεψε ο Λάμπρου από την Τβέντε
ΦΩΤΟ Intime

O ΠΑΟΚ και η Ανόρθωση βρίσκονται σε συζητήσεις για τον δανεισμό του Νίκα Νινούα στου Κύπριους ως το τέλος της σεζόν, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει θέσει ωστόσο συγκεκριμένους όρους. Επισημοποιήθηκε παράλληλα η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου από την Τβέντε.

Σε προχωρημένες επαφές για τον δανεισμό του Νίκα Νινούα στην Ανόρθωση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν κυπριακά Μέσα, η ομάδα της Αμμοχώστου είναι διατεθειμένη να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του Γεωργιανού άσου και συγκεκριμένα 100.000 για δανεισμό του ως το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα ο όρος που ‘έχει θέσει ο ΠΑΟΚ ώστε να δώσει το «ΟΚ» είναι ο παίκτης να υπολογίζεται για βασικός και να έχει ρόλο στην ομάδα, έτσι ώστε να πάρει αγωνιστική εμπειρία ενόψει της επιστροφής του στους Θεσσαλονικείς.

Ταυτόχρονα στην ομάδα επιστρέφει ο Λάζαρος Λάμπρου από τον δανεισμό του στην Τβέντε, όπου δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που υπολόγιζε και θα δοκιμάσει πάλι την τύχη του στον «δικέφαλο του Βορρά». Ο τεχνικός της Τβέντε, Γιαν Στρέουερ, επιβεβαίωσε αυτή την εξέλιξη με δηλώσεις του όπου ανέφερε: «Ο Λάζαρος μας έχει δείξει ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με την κατάσταση, ήθελε να παίξει περισσότερο. Δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να του δώσουμε αυτήν την εγγύηση. Γι ‘αυτό είναι μια καλή λύση και για τα δύο μέρη».

Ο ΠΑΟΚ, από τη μεριά του, σε μια λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Λάζαρου Λάμπρου στην Τβέντε. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στον ΠΑΟΚ κι ενσωματώθηκε στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις