Αθλητικά

Ο ΠΑΟΚ έδωσε διορία στον Μεϊτέ να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα παραμονής του Μεϊτέ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το ζήτημα παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ, γι’ αυτό και έδωσε διορία στον Γάλλο μέσο να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη (26/06/2025).

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση στον Μεϊτέ για συμβόλαιο 1+1 ετών και δεν έχει πάρει ακόμα απάντηση, με την πλευρά του Γάλλου να ζητά κλειστό διετές συμβόλαιο.

Οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να ολοκληρώσουν άμεσα το ζήτημα παραμονής του Μεϊτέ, δίνοντας διορία μέχρι την Πέμπτη (26/06) στον έμπειρο μέσο για να δώσει την τελική του απάντηση.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ολοκληρώσει και το θέμα με τον Τάισον, με το πιθανότερο σενάριο να θέλει τον Βραζιλιάνο να παραμένει και τη νέα σεζόν στη Θεσσαλονίκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα