Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε αλλά γέμισε προβλήματα ενόψει Χαρτς

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε αλλά γέμισε προβλήματα ενόψει Χαρτς
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε εντός έδρας κόντρα στην Χάιντουκ, πήρε μεγάλη πρόκριση στα playoffs του Conference League εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Χαρτς- αλλά του προέκυψαν και αρκετά προβλήματα από το ματς της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Χαρτς, στο τελευταίο βήμα πριν τους ομίλους του Conference League, ενώ μπροστά του έχει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε στο ματς με τους Κροάτες δύο ποδοσφαιριστές του να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών από το ματς του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ

Ο Φιλίπε Σοάρες, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο από το γήπεδο, και ο Ρουμάνος τεχνικός έβαλε στη θέση του τον Οζντόεφ. Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Πορτογάλο κάνουν λόγο για πρόβλημα στον τετρακέφαλο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Στο 78’, υπήρξε πρόβλημα και με τον Αλί Σαμάτα, καθώς ο Τανζανός επιθετικός ένιωσε κάποιες κράμπες που τον οδήγησαν αναγκαστικά εκτός παιχνιδιού, με τον Μπράντον Τόμας να περνάει στη θέση του. Οι γιατροί, πάντως, παρουσιάστηκαν καθησυχαστικοί για τον διεθνή επιθετικό.

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Χάιντουκ, υπήρξε ενημέρωση πως υπάρχει έντονη ανησυχία και για τον Χάρη Τσιγγάρα! Ο Έλληνας μέσος έγινε αλλαγή στο 61’ και εκφράστηκαν φόβοι ακόμα και για σπασμένο πλευρό (θα υποβληθεί σε εξετάσεις).

Επίσης, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Χαρτς (24.08) στο Εδιμβούργο, ο Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς της Τούμπας (31.08).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις