Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει το κλειστό της Πυλαίας για εμβολιαστικό κέντρο

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει το κλειστό της Πυλαίας για εμβολιαστικό κέντρο

Το «PAOK Sport Arena» προσφέρει στην Πολιτεία ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για τον εμβολιασμό των πολιτών ενάντια στον κορονοϊό.

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, καθώς διαμήνυσε στο Υπουργείο Υγείας την επιθυμία του να προσφέρει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Πυλαίας για να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο.

Η ανακοίνωση του Α.Σ ΠΑΟΚ

Προς

1. Υπουργείο Υγείας

2. Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα, και αντιλαμβανόμενος κάθε φορά τις ανάγκες του συνόλου, προσφέρει στην ελληνική πολιτεία χώρο στο ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο του “PAOK Sports Arena”, για λειτουργία εμβολιαστικού κέντρου.

Με τη κίνηση μας αυτή, συμβάλουμε ουσιαστικά προσφέροντας έναν σύγχρονο και μοντέρνο χώρο με εύκαιρους και πολλούς χώρους στάθμευσης, ενώ βοηθάμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία δημιούργησε τόσες δυσάρεστες επιπλοκές στις ζωές όλων μας.

Υπενθυμίζουμε, ότι αυτή η κίνηση είναι συνέχεια της προσφοράς μας τον περασμένο Μάρτιο, όταν και πάλι θέσαμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις στην διάθεση της ελληνικής πολιτείας, εάν και εφόσον τις χρειάζεται, να τις διαχειριστεί κατά τη δική της κρίση.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις