Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με το NBAερ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με το NBAερ Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ
ΑΠΕ

Μετεγγραφική βόμβα από τον ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να συμφώνησαν με το NBAερ, Κέβιν Πόρτερ, προχωρώντας έτσι μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις της Ιστορίας του

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Σαμς Καράνια του “The Athletic”, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ. Ο 24χρονος Αμερικανός είχε πέρυσι 19.2 πόντους μέσο όρο με την φανέλα των Χιούστον Ρόκετς.

Πλέον, μένει μόνο η ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί μία από τις μεγαλύτερες μετεγγραφές στην Ιστορία του.

Πρόκειται για πραγματικό σούπερ σταρ του ΝΒΑ ο οποίος “εξοστρακίστηκε” από το “μαγικό” πρωτάθλημα, μετά τη σύλληψή του -τον περασμένο Σεπτέμβριο- με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την… αποπομπή του από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη με αποτέλεσμα να μείνει ανενεργός. Επίσης, το 2020 κατηγορήθηκε για οπλοκατοχή αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν όταν διαπιστώθηκε πως το όπλο ανήκε στη μητέρα του.

Σε αυτό το μεσοδιάστημα, οι Ρόκετς, τον είχαν δώσει με ανταλλαγή στους Θάντερ, από τους οποίους αποδεσμεύτηκε πριν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ αναγκάστηκε να κοιτάξει άλλες επιλογές στην καριέρα του, με αποτέλεσμα να προταθεί σε ομάδες στην Ευρώπη και τελικά να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

 

O 23χρονος γκαρντ (1,93μ.), νούμερο 30 στο ντραφτ του 2019, έπαιξε σε Καβαλίερς και Ρόκετς μετρώντας 15,3 πόντους, 5 ασίστ, 4,3 ριμπάουντ και 1,1 κλεψίματα σε 30,2 λεπτά κατά μέσο όρο σε 196 εμφανίσεις. Μάλιστα, πέρσι σε 59 εμφανίσεις με το Χιούστον έκανε την καλύτερη σεζόν του μετρώντας 19,2 πόντους, 5,7 ασίστ, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα σε 34,3 λεπτά ανά αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις