Ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε την τιμωρία από τη ΔΕΑΒ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και θα εκτίσει ποινή ενός αγώνα χωρίς οπαδούς στο επόμενο πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για ρήψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ΑΕΚ και έτσι δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ
Αφού έλαβε υπόψη της, τόσο τις εκθέσεις συμβάντων της Αστυνομίας, όσο και των παρατηρητών της Super League 1 και της ΔΕΑΒ αντίστοιχα, από τις οποίες, κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης, προκύπτει ότι κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, που διεξήχθη στις 11/05/2025, στο γήπεδο Τούμπας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, και πιο συγκεκριμένα στο 30΄ και 55΄ λεπτό του αγώνα, άγνωστοι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας από τις κερκίδες των θυρών 4 και 4Α, αντίστοιχα του γηπέδου, έριψαν εντός αυτών από μία (1) κροτίδα, επέβαλε με την υπ’ αριθμό 27/2025 Πράξη της, σε βάρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη εθνική διοργάνωση αυτή συμμετέχει.