Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου ξεσπάει μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου ξεσπάει μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη

Ο πόνος από τη συγκεκριμένη απώλεια, δεν φεύγει ποτέ. Ο πατέρας του μαχαιρωμένου και χτυπημένου μέχρι θανάτου -σε οπαδικά επεισόδια– Μιχάλη Φιλόπουλου, γνωρίζει τι περνάνε αυτές τις ώρες οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη.

Ο πόνος από τη συγκεκριμένη απώλεια, δεν φεύγει ποτέ. Ο πατέρας του μαχαιρωμένου και χτυπημένου μέχρι θανάτου -σε οπαδικά επεισόδια- Μιχάλη Φιλόπουλου, γνωρίζει τι περνάνε αυτές τις ώρες οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη.

Ένα από τα περιστατικά της οπαδικής βίας που στιγμάτισαν τη χώρα μας, έγινε το 2007. Το ραντεβού θανάτου είχε δοθεί στην Παιανία, με τον Μιχάλη Φιλόπουλο να χάνει τη ζωή του μετά την αιματηρή συμπλοκή οπαδών.

15 χρόνια μετά, ο πατέρας του άτυχου 22χρονου μιλά αποκλειστικά στην ΕΡΤ για τον πόνο που δεν φεύγει ποτέ, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου φίλου του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

“Τους ανθρώπους ειλικρινά τους λυπάμαι. Κλαίνε και θα κλαίνε. Και δεν θα περάσει ποτέ αυτό. Δεν μπορώ να βλέπω οπαδικούς θανάτους. Υπάρχουν υποκινητές και οργανωτές σε αυτά τα επεισόδια” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Φιλόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις