Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Πατσούλια αποκαλύπτει πως δέχεται απειλές και “καρφώνει” Πόποβιτς! [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Η πλευρά των Σπερς “χρεώνει” στον Γεωργιανό σέντερ τον τραυματισμό του Λέοναρντ, ο προπονητής τους, Γκρεγκ Πόποβιτς τον κατηγόρησε ανοικτά, αλλά πλέον ο Ζάζα Πατσούλια αποκαλύπτει πως φοβάται για τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειας του.

Μετά την κατηγορία του Γκρεγκ Πόποβιτς, πως ο Ζάζα Πατσούλια τοποθέτησε με αντιαθλητικό τρόπο το πόδι του στον Κάουϊ Λέοναρντ, με συνέπεια να χάσει τη συνέχεια των τελικών της Δύσης του ΝΒΑ μεταξύ των Σπερς με τους Γουόριορς, ο Γεωργιανός σέντερ των “πολεμιστών” αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του…

 

“Δεν κατηγορώ τον Πόποβιτς για τα πάντα, αλλά σίγουρα είχε επιρροή. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δυστυχώς δεν μπορείς να τους ελέγξεις. Οι οπαδοί απλά ακούν το μήνυμα. Απειλείστε εμένα, αλλά όχι τη σύζυγό μου ή μη λέτε κάτι για τα παιδιά μου. Είναι απλά λάθος”, τόνισε ο Πατσούλια και συμπλήρωσε:

“Ως άνθρωπος, ως άντρας, δεν τα συμμερίζομαι αυτά. Αλλά μισώ το να επηρεάζεται η οικογένειά μου. Η γυναίκα και τα παιδιά μου δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με αυτό, είναι αθώοι… Δεν το αξίζουν. Δεν κατηγορώ τον Πόποβιτς για τα πάντα, αλλά αποτελεί μεγάλο μέρος αυτού”, είπε στη “USA Today Sports”, ο Πατσούλια που έχει δύο γιους 7 και 8 ετών και μία κόρη 4 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε