Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς κοντά σε συμφωνία με τη Γουλβς

Ο Πέδρο Μαρτίνς κοντά σε συμφωνία με τη Γουλβς
ΦΩΤΟ Intime

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουλβς, φέρεται να είναι ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να αναλάβει τον πάγκο μιας ομάδας της Premier League, κάτι που όπως φαίνεται πλέον είναι θέμα ωρών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από Αγγλία και Ισπανία, ο Πέδρο Μαρτίνς φαντάζει αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γουλβς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ”λύκοι”, είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης  Ζουλέν Λοπετέγκι, με τις δυο πλευρές τελικά να μην έρχονται σε συμφωνία.

Η Γουλβς με ενδεχόμενη πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την παράδοση των Πορτογάλων προπονητών καθώς είχαν προηγηθεί οι Νούνο Εσπιρίτο και Μπρούνο Λαγκ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ταξιδέψει στην Αγγλία καθώς βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Χαλ, με τις δυο πλευρές όμως να μην τα βρίσκουν τη τελευταία στιγμή, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι έτοιμος πλέον για την πρόκληση της Premier League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις