Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ο Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει στην Στουτγκάρδη και ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος

Ο Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει στην Στουτγκάρδη και ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος
Intime.gr

Τη φανέλα της Στουτγκάρδης θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Χοσέ Περέα του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” να πετυχαίνει ένα… χρυσό deal και τον Παναθηναϊκό να παίρνει ένα σημαντικό ποσό.

Σε ένα εξαιρετικό μετεγγραφικό deal προχωράει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Στουτγάρδη για την παραχώρηση του Χουάν Περέα αντί 2,4 εκατ. ευρώ, συν 500.000 ευρώ σε μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Ο 22χρονος Κολομβιανός επιθετικός θα ταξιδέψει την Πέμπτη (7/7) για τη Γερμανία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή, υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως απ’ την πώληση του Κολομβιανού θα πληρωθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό που θα φτάσει τις 480.000 ευρώ ο Παναθηναϊκός, καθώς είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 20% από την παραχώρησή του προς τη γιαννιώτικη ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» είχαν (βάσει της περσινής συμφωνίας) και δικαίωμα ματσαρίσματος της τελικής προσφοράς άλλης ομάδας για τον Περέα, όμως δεν μπήκαν καν στη διαδικασία και θα εισπράξουν ένα πολύ σημαντικό ποσό, από έναν παίκτη που έφυγε πέρσι απ’ την ομάδα.

Ο Περέα αγωνίζεται από το 2019 στη Superleague 1, καθώς τότε τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός από την Πόρτο, ενώ τη σεζόν 2020-21 έπαιξε δανεικός στον Βόλο. Την περασμένη σεζόν έκανε 32 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις